Ferrari-pomo: Vettel Alonsoa todennäköisempi mestari

Ferrari kertoi aiemmin tällä viikolla suunnittelevansa päivityksiä jokaiseen jäljellä olevaan kisaan tällä kaudella. Perjantain harjoitusten perusteella ero kärkiauto Red Bulliin oli kuitenkin yhä useita kymmenyksiä.

Tallipäällikkö Stefano Domenicali myönsi, että merkittävien askelien ottaminen suhteessa muihin voi osoittautua vaikeaksi.

– Siihen, että voimmeko kuroa kiinni eron suorituskyvyssä, on vaikea vastata, koska meidän pääkilpailijamme – sekä myös McLaren – kehittyvät jatkuvasti. On siis vaikea sanoa missä olemme vauhdin ja suorituskyvyn suhteen, Domenicali vastasi FIA:n lehdistötilaisuudessa perjantaina Italian median esittämään kysymykseen.

– Mutta sen osalta, että mikä on meidän prosenttuaalinen mahdollisuus voittaa kuljettajien mestaruus, pöydällä on liian monta tekijää: strategia, kisavirheet ja ongelmat, jotka meillä yhä ovat.

Tallipäällikkö totesi kuitenkin pitävänsä Sebastian Vetteliä todennäköisempänä tulevana mestariksi kuin Fernando Alonsoa.

– Sanoisin, että [mahdollisuutemme on] alle viisikymmentä prosenttia, koska he ovat edellämme. Mutta kisa on täysin avoin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.