Intian GP:ssä toiseksi sijoittuneen Fernando Alonson ero sarjakärki Sebastian Vetteliin venähti nyt jo 13 pisteeseen jälkimmäisen otettua kisassa voitto.

Ferrari-kuljettaja vaikutti kuitenkin palkintokorokkeella vähemmän synkältä kuin Koreassa ja lupaa jatkaa taistelua loppuun asti. Brasiliassa Alonso uskoo juhlivansa mestaruutta.

– En [koskaan anna periksi]. Ei ole helppo tällä hetkellä taistella Red Bullia vastaan, mutta me emme ikinä anna periksi, 31-vuotias kertoi palkintokorokkeella.

– Me olemme iloisia tänään ja meidän täytyy myös onnitella heitä. He olivat fantastisia tällä viikolla – hyvää työtä Red Bull ja Sebastian! Mutta me haluamme olla onnellisia Brasiliassa, emmekä vain täällä, ja olen varma, että me tulemme sen tekemään.

– Me menetimme pisteitä, mutta minusta tulos oli enemmän tai vähemmän suunnitelman mukaista tälle viikonlopulle. Me emme olleet tarpeeksi nopeita taistellaksemme heitä vastaan. Me menetimme pienimmän määrän pisteitä sijoituttuamme toiseksi ja parempia kisoja tulee vielä, Alonso lupaa.