Sebastian Vettel oli yhtä hymyä Singaporen GP:n palkintokorokkeella voittonsa jälkeen. Saksalainen myönsi kisan olleen kova haaste.

– Tämä on yksi kauden kovimmista kisoista ja todella pitkä – ajoimme koko täyden kaksi tuntia. Rata on todellinen tappaja, on niin paljon möykkyjä, eikä yhtään tilaa virheille.

– Me tietenkin hyödyimme hieman Lewisin (Hamilton) keskeytyksestä. Pari kierrosta aiemmin näki, että hän menetti öljyä. Sen jälkeen meillä oli erittäin vahva vauhti. Hyvä lähtö nosti meidät jo mukaan taisteluun.

– Olen vain todella iloinen ja ylpeä. Haluan omistaa tämän kisan yhdelle erityiselle miehelle, herra Sid Watkinsille, Red Bull -kuljettaja osoitti kunnioituksensa taannoin kuolleelle F1-lääkärille, jonka muistolle pidettiin hiljainen hetki ennen kisaa.

Saksalainen nousi nyt toiseksi sarjassa. Hän vei Fernando Alonsolta mestaruuden kauden 2010 lopussa 15 pisteen takaa-ajoasemasta huolimatta viimeisessä kisassa. Haastattelija Eddie Jordan kysyikin, että onko vastaava nousu mahdollista tänä vuonna.

– En usko, että Fernando olisi kovin iloinen siitä, Vettel naureskeli espanjalaisen vieressä.