Tekniikkapomo James Allison kertoo Lotuksen saavan päivityksiä tulevaan Singaporen kisaan. Odotettu tupla-DRS ei ole mielekäs ratkaisu katuradalle, mutta uusi takasiipi tullaan joka tapauksessa E20:ssä näkemään ensi viikolla.

– Meillä on uusi pohja sekä takasiipi. Uusi takasiipi toimii samoilla downforce-arvoilla kuin Monacossa käytetty siipi, mutta sen DRS-vaikutus on parempi. Tämä tarkoittaa sitä, että siiven DRS on parempi vaihdettaessa maksimivastusasetuksesta sen vähennetyn vastuksen (siipi ’auki’) asetuksiin, Allison selittää sarjan kotisivulla.

– Me uskomme, että olemme pystyneet tuottamaan siiven, joka on downforce-skaalan yläpäässä, mutta mahdollistaa silti leijonan osan DRS:n potentiaalista, mikä on vaikeampaa korkeilla downforce-arvoilla (ts. vastusarvoilla). Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä miten se toimii radalla.