Red Bullin Sebastian Vettel sanoo, että nälkää on riittävästi loppukauden yhdeksään jäljellä olevaan kisaan.

Vaikka Ferrarin Fernando Alonso on jo pienellä karkumatkalla, Vettel uhkuu taistelutahtoa jo ensi viikonlopun Belgian GP:hen. Vettel on MM-pisteissä kolmantena (122 pistettä) edellään tallikaveri Mark Webber (124) ja Alonso (164).

– Juuri nyt olemme siinä asemassa kuin missä me olemme ja teemme parhaamme sieltä käsin. Kisoja on vielä paljon jäljellä ja uskon, että meillä on nälkää olla nopeita kauden loppuun asti, Vettel sanoo PlanetF1.comin mukaan.

Luotettavuus ja tasaisuus on varmasti päivän sana myös sesongin loppuun asti ja sen tietää myös kaksinkertainen maailmanmestari.

– Mielestäni tämän kauden kisat ovat osoittaneet, että voit kuroa piste-eroa melko nopeasti.

Belgian Span GP ajetaan viikon päästä 2. syyskuuta.