Michael Schumacher kertoo Saksan medialle, että vaikkakin hän on kilpaillut sellaisten suuruuksien kanssa kuin Ayrton Senna, Alain Prost ja Nigel Mansell, eräs toinen kuljettaja nousee hänen suurimmaksi kilpailijakseen.

– Minulla oli useampiakin [suuria vastustajia], mutta loppujen lopuksi ainoastaan yksi jää jäljelle. Ei ole ketään, jota kunnioitin yhtä paljon radalla ja sen ulkopuolla kuin Mika Häkkistä, Schumi sanoo saksalaiselle Bild-lehdelle.

– Olemme kohdanneet toisemme aina etäältä, järjellä ja reilulla pelillä, saksalainen selittää.

Nykyisistä kuljettajista parhaimmaksi hän nimeää muodikkaasti, joskaan ei perusteetta, Fernando Alonson.

– Hän on ylittänyt itsensä. On kausia, jolloin kaikki vain sujuu, mutta sen eteen on tehtävä työtä – ja hän on tehnyt.

Maanmiehestään ja hallitsevasta maailmanmestarista, Sebastian Vettelistä, 43-vuotias sanoo, että opittavaa 25-vuotiaalla yhä on.

– Sebastian on hyvä jätkä ja hieno ajaja, jonka täytyy käsitellä vastoinkäymisiäkin. Se on oppimisprosessi. Ollakseen hyvä voittaja, täytyy oppia myös häviämään. Tiedän että, kilpa-ajajat eivät halua häviä – enkä ole poikkeus itse – mutta se on osa kehittymistä.