Yhden vuoden jatkosopimuksella etenevä Red Bullin Mark Webber sanoo, että tulevan kauden suunnitelmat riippuvat tuloksista.

Mikäli Webber pystyy taistelemaan kärkisijoista, jatkopahvi energiajuomajätin F1-tallissa on mahdollinen.

– Tilanne on kiinni tämän vuoden tuloksista, jotka ovat olleet hyvin epätasaisia. Monacoon tullessa en ollut päässyt vielä edes podiumille, mutta sitten voitin. Sen sijaan aika-ajot ovat menneet tähän mennessä erittäin hyvin, Webber muotoilee Autosprint-lehdelle.

– Ajan erittäin hyvin, enkä näe mitään muutosta verrattuna viime vuoden tilanteeseen. Totta kai tulijoita olisi Red Bullille, mutta meidän on kysyttävä: haluaako tiimi todellakin muutosta? Tällä hetkellä minulla ei ole sopimusta seuraavalle vuodelle, kuten ei ollut viime vuonnakaan tähän aikaan. Ja näin oli myös vuosi sitä ennen.

Webberillä on kohtalaisen hyvä tilanne, sillä mies kärkkyy neljäntenä 79 MM-pisteellä tallikaverinsa Sebastin Vettelin takana. Kärkeen ei ole kuin yhdeksän GP-pistettä.