Kanadassa F1-sarjan kärkeen noussut Lewis Hamilton ei tulle saamaan huhuttua palkankorotusta, mikäli hän päättää jäädä McLarenille myös tämän kauden jälkeen. Päin vastoin.

– Tilanne on monimutkainen. Hän on lopussa sopimustaan, joka allekirjoitettiin erilaisessa taloudellisessa tilanteessa. Nyt on löydettävä tasapaino, totesi McLarenin hallituksen puheenjohtaja ja F1-legenda Ron Dennis Sky Sportsille.

– Hän on erittäin hyvin palkattu. Hän ansaitsee totisesti enemmän kuin minä!, Dennis jatkoi kysyttäessä pitäisikö Hamiltonin hyväksyä palkanleikkaus.

65-vuotiaan viesti vaikuttaa olevan, että Hamilton ei tule sanelemaan mahdollisen uuden sopimuksen ehtoja. Yhteisymmäryksen löytyminen on kuitenkin toiveena.

– Aina katsotaan mitä on tarjolla, mihin hän voi mennä. Hän tulee tarkastelemaan sitä. Me taas katsomme ketkä ovat vapaana.

– Toivon sen tosiasian, että hän on ollut mukana tallissa uransa alusta alkaen näyttelevän merkittävää roolia päätöksessä, jonka molemmat osapuolet tekevät. Mutta on hieman liian aikaista puhua siitä.