Tallikaverinsa Fernando Alonson Espanjan GP:ssä kierroksella ohittamaksi tulleen Felipe Massan tilanne Ferrarilla vaikuttaa vaikealta. Kun Alonso jakaa sarjan kärkipaikan Sebastian Vettelin kanssa 61 pisteellä, Massa on koonnut ainoastaan 2 pistettä tällä kaudella.

Brasilialainen sanoo, että kisa ei mennyt huonosti – varikon läpiajorangaistus keltaisen lipun huomioimattomuudesta pilasi kisan.

– Tein erinomaisen startin, erinomaisen ensimmäisen kierroksen ja erinomaisen ensimmäisen stintin. Me olimme oikealla polulla. Sain läpiajorangaistuksen, joka tuhosi kisani, Massa sanoi brasilialaisen TotalRacen mukaan.

Rangaistus ei saa ymmärrystä Ferrari-kuskilta.

– En tiedä miksi sain sen. Mitään ohituksia ei tapahtunut, kaikki autot edessäni toimivat samalla tavalla. Minusta tämä oli hyvin outoa. Varikon läpiajo tuhosi suunnitelmani renkaiden käytöstä, hän jatkoi.

Oli rangaistus ansaittu tai ei, Massa myöntää, että tuloksilla on kiire.

– Me tarvitsemme epäilemättä parempia kisoja ja enemmän pisteitä.