Williams-kuski Bruno Senna pitää Heikki Kovalaisen ja Vitali Petrovin Caterham-tallia suurimpana yllätyksenä ennen kauden alkua. Senna sanoo malesialaistallin suorituskyvyn ylittäneen odotukset.

– Minusta suurin yllätys on ollut Caterham, jolla vaikuttaa olevan kohtuullinen suorituskyky. Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä mitä tapahtuu, Sennan sanoi Agencia Estadon mukaan.

– Kaikki tallit ovat ottaneet loikan eteenpäin. Minusta Force India, Toro Rosso ja Sauber ovat vahvoja. Lotus vaikuttaa olevan vahva, kuten myös Mercedes. Ferrari sen sijaan ei näytä suorituskykyiseltä, elleivät he sitten piilottele jotakin. McLaren ja Red Bull ovat vähän edellä kaikkia muita, Senna listasi.

Vaikka Sennan sopimus on yksivuotinen, hän sanoo, että jatko ei ole poissa kuvioista. Valtteri Bottas oletettavasti tähyää juurikin Sennan paikkaa ensi vuodelle, ellei sitten Pastor Maldonadon öljymiljoonien virta talliin lopu.

– Minusta tämä on minun urani alku, sillä hyvällä työllä tänä vuonna voimme pidentää sopimustani, ja jos Luoja suo, kehittyä entistä paremmaksi tulevaisuudessa.