Ferrarin Charles Leclerc täräytti paalupaikalle myöhään lauantai-iltana Suomen aikaa ajetussa Miamin GP:n aika-ajoissa.

Ferrarilla on lauantain osalta syytä hymyyn, sillä tallikaveri Carlos Sainz täydensi punaisten autojen eturivin. Red Bullin Max Verstappenin viimeinen aikakierros meni pieleen ja lentävä hollantilainen joutui tyytymään kolmanteen lähtöruutuun.

Sergio Perez nappasi Red Bullillaan neljännen lähtöruudun, ennen loistavasti viidenneksi ehtinyttä Alfa Romeon Valtteri Bottasta. Mercedeksen Lewis Hamilton sijoittui kuudenneksi ja AlphaTaurin Pierre Gasly seitsemänneksi.

Kahdeksanneksi ripein oli McLarenin Lando Norris ennen toista AlphaTauria ajavaa Yuki Tsunodaa. Lance Stroll täydensi kympin kärjen.

Koko aika-ajon tuloslistan näet alta.

Jos twiitti ei näy, näet sen tästä.

Koosteen aika-ajoista näet alla olevalta videolta!