Valtteri Bottas analysoi Mercedeksen F1-auton pahimpia heikkouksia

© Kuva: Getty Images

Mercedeksen suomalaistähden Valtteri Bottaksen mukaan autonsa pahin heikkous on tulevan kauden alla suoravauhdin puute kärkivastuksiin verrattuna.

Vaikka hallitsevan mestaritallin auto oli tuttuun tapaan kokonaisvaltaisesti sarjan paras auto, ei W10-kilpurikaan ollut aivan täydellinen laitos.

Mercedeksen laitteisto ei ollut selvästikään samaa tasoa Ferrarin kanssa suorilla, joilla italialaiset pääsivät painelemaan vahvasti päävastustajiaan karkuun.

Ongelma tiedostetaan saksalaisvalmistajan leirissä. Ensi kauden ”hopeanuoleen” pyritään löytämään lisää tehoa suorille väkevää mutkavauhtia ja pitoa uhraamatta.

– Mekaanisesti ja aerodynaamisesti suorituskyky mutkissa ja kokonaisvaltainen pito olivat suuria vahvuuksia meille. Onnistuimme ratkaisemaan monia aiempia ongelmia, kuten hitauden mutkissa. Edistyimme selvästi korin puolella, Bottas arvioi Racefans-sivustolle.

– Olen varma, että voimayksikön kehityksessä pusketaan täysillä, sillä tiedämme nyt suurimman heikkoutemme joihin talleihin verrattuna olevan suoravauhti. Sen osalta vaikuttavat vain kaksi asiaa, pito ja tehot. Keskitymme siis tällaisiin asioihin ensi kaudeksi, suomalainen avasi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.