Rallin belgialaistähti Thierry Neuville jatkaa Hyundailla sopimuksensa mukaisesti myös ensi kaudella.

Huhut Neuvillen siirrosta saivat alkunsa, kun miehen Twitter-tilin halloween-päivityksen sijaintina näkyi Jyväskylä. Jyväskylässä sijaitsee Tommi Mäkisen luotsaamaan Toyotan tallin toimipiste.

Huhut Neuvillen siirrosta kuitenkin osoittautuivat nopeasti perättömiksi. Neuvillen sosiaalisen median tileistä vastaa rallikuski Mikko Hirvosen vaimo Linda Hirvonen. Hirvonen korjasi nopeasti Twitterissä olleensa itse Jyväskylässä, ja paikkamerkintä tuli twiittiin vahingossa.

Hyuandai tiedotti tänään pestanneensa rallin maailmanmestarin Ott Tänakin Toyotalta riveihinsä (uutinen). Hyundain kuskikaksikkona ajaa siis ensi Tänak ja Neuville. Kolmannen auton kanssa vuorottelevat Sebastien Loeb ja Dani Sordo.