Valtteri Bottas rikkoi tämän kauden ”kirouksen” – joidenkin kuskien oma jatkuu edelleen

F1-kauden 2019 neljäs osakilpailu Azerbaidzhanissa päättyi tuttuihin kuviin, kun Mercedes juhli jälleen kerran kaksoisvoittoa. Valtteri Bottas mursi kuitenkin yhden tilastoerheen.

Suomalaiskuljettaja on kauden ensimmäinen kuljettaja, joka pystyy ajamaan voittoon paalupaikalta. Australiassa ykkösruudusta lähti kakkoseksi ajanut Lewis Hamilton, Bahrainissa kolmanneksi tekniikkaongelmien vuoksi tippunut Charles Leclerc ja Kiinassa Bottas itse, tuolloin sijoitus oli toinen.

Azerbaidzhan on joillekin kuskeille hyvä ja toisille vaikea paikka. Kolmanneksi sijoittunut Sebastian Vettel on ajanut kaikissa neljässä Bakussa ajetussa kilpailussa neljän parhaan joukkoon, mutta hän ei ole kertaakaan ollut kärkikaksikossa. Onnistujia radalla ovat myös Sergio Perez (kolme TOP6-sijoitusta) ja Carlos Sainz (kolme TOP8-sijoitusta).

Toisessa päässä ovat puolestaan Romain Grosjean ja Daniil Kvjat. Haas-tallin ranskalainen ei ole saavuttanut radalla pisteen pistettä, mutta pykälää surkeammaksi pistää Kvjat. Hän ei ole nähnyt ruutulippua kertaakaan Bakussa. LUE: Auts! F1-tähden tunaroinnin uhriksi joutunut kuski latasi vastukselleen huvittavan terävän kuitin

SuomiF1 arvioi Azerbaidzhanin GP:n topit ja flopit – rautainen Valtteri Bottas vakuutti, valtion rahoille keksittiin uutta käyttöä ensi kerraksi


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.