”Ferrari on huonon journalismin uhri” – Sebastian Vettel sivaltaa tallin toiminnalla mässäileviä

© Kuva: Getty Images

Ferrarin Sebastian Vettel kokee italialaistallin joutuneen median hampaisiin ja liian rajuun ryöpytykseen. Saksalaiskuljettajan mielestä Kiinan GP:ssä nähdystä tallimääräyksestä on tehty liian suuri juttu.

Vettel, josta on leivottu tallin ykkösnyrkki tiimin omissakin puheissa, pääsi tallikaverinsa Charles Leclercin edelle tallimääräyksin turvin sunnuntain kisan alkuvaiheilla. Median ja fanien keskuudessa teko on aiheuttanut suurta närkästystä, mutta talli on pysynyt tiukasti päätöksensä takana.

Näkökulma: Näin F1-media tekee kärpäsestä härkäsen – uusin Vettel-uutinen väännetään ihmeelliseen valoon

Vettelistä Shanghain tapahtumien vatvominen on epärelevanttia.

– Suurin tappio meille oli se, että emme sijoittuneet kolmanneksi ja neljänneksi (Leclerc menetti sijan aikahävikin vuoksi). Tämä herättää tunteita, sillä minä haluan olla Charlesin edellä ja hän minun. En halua käydä tätä läpi sen enempää, varsinkaan kun media kääntää asian kuitenkin haluamallaan tavalla, Vettel manasi kisan jälkeen Autosportille.

Sebastian Vettel kommentoi Ferrarin tallimääräystä: ”Reilu ratkaisu”

Myöhemmin Vetteliltä kysyttiin, onko hänellä jokin tietty juttu mielessään.

– Ei oikeastaan. Se on vain huonoa journalismia minun mielestäni. Mutta en ole toimittaja, joten en voi tuomita asiaa. Se tehtävä teidän (toimittajien) on tehtävä itse.

LUE MYÖS: Näkökulma: Kaikkien rakastamasta veijarista sylkykupiksi – mikä tuhosi Sebastian Vettelin maineen (suomalais)fanien silmissä?

SuomiF1:n toimitus arvioi Kiinan GP:n topit ja flopit – Räikkösen tulos sykähdytti, Ferrarin taktiikalle risuja


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.