Elämää Kimi Räikkösen ulkopuolella – näitäkin juttuja luettiin vuonna 2018: Schumacherin hurja auto, Bottaksen tuohtumus, Speedin sekoilu…

© Kuva: Getty Images

F1 on siitä erinomainen urheiluviihde, ettei sen kanssa tule koskaan vietettyä yhtään tylsää hetkeä. Spekulaatiot ja rikas historia pitävät huolen siitä, että mielenkiintoista kerrottavaa ja luettavaa riittää aina.

Listasimme aiemmin vuoden luetuimmat juttumme. Kimi Räikkönen toimi niissä veturina, mutta mikä muu kansaa kiinnosti?

Kimi Räikkönen kiinnostaa lukijoita: Tässä ovat SuomiF1-sivuston vuoden luetuimmat jutut

Tähän juttuun listataan muita luetuimpien joukkoon yltäneitä juttuja, joihin Räikkönen ei liity. Jätimme pois myös muutamat aiemmalle listalle yltäneet ei-Räikkösaiheiset jutut.

Rajusti yleistäen voisi sanoa, että tämän listan juttuja lukivat F1-fanit, jotka ovat kiinnostuneista lajista laaja-alaisesti.

LIITY MOOTTORIURHEILUN OLOHUONEESEEN

Kaikkien aikojen F1-kilpuri? Jopa Ferrari järkyttyi luomastaan hirviöstä: ”Odotimme puolen sekunnin aikaparannusta, se olikin kaksi sekuntia”

Michael Schumacher niitti Ferrarillaan tuhoa vuosituhannen alussa. Saksalainen sai kaudeksi 2004 alleen menopelin, joka yllätti ylivoimaisuudellaan jopa tallin itsensä. Erittäin mielenkiintoinen artikkeli tallin sisäpiiristä!

Huippulääkäri yllätti arviollaan F1-legendan tilasta – ”Michael Schumacherilla on vielä toivoa”

Schumacherin terveydentila kiinnostaa edelleen, sen näkee lukijatilastoissa. Valitettavasti virallisia uutisia ei ole viime vuosina kuulunut, joten tämänkaltaiset uutiset saavat tyydyttää tiedonjanoamme. Aivan kaikkeen emme lähde mukaan. Esimerkiksi loppuvuodesta epäilyttävien medioiden väitteet Schumacherin terveydentilasta jätimme uutisoimatta. Haluamme täten kunnioittaa Schumacheria. #KeepFightingMichael

Ferrarin autoa syytettiin sääntöjenvastaiseksi – italialaistalli korjasi ongelman nerokkaalla pikku kikalla

F1 pähkinänkuoressa. Taistelu sääntökirjaa vastaan on olennainen osa lajia. Ferrari kiinnostaa, totta kai Räikkösen tallina, mutta myös sarjan legendaarisimpana. Jutussa sääntökikkailua on avattu ja analysoitu tarkasti, eikä vain muutamalla lauseella.

Tätä et huomannut televisiossa – protestoiko Valtteri Bottas tällä törmäyksellä Mersun tallimääräystä?

Valtteri Bottaksen Venäjän GP.ssä kokema tallimääräys sapetti kotisohvilla ja Mercedeksen ohjaamossa. Voitto olisi kuulunut miehelle, ja oli vain hyvä asia, että Bottas näytti pettymyksensä.

Keke Rosbergin mestaruusauto avasi Nico Rosbergin silmät – saksalainen tajusi nykyformulan ongelman

Toukokuussa Monacossa Rosbergit Keke ja Nico kurvasivat rataa omilla mestaruusautoillaan. F1-fanit rakastivat tempausta, ja ilo oli ylimmillään myös kuskien kypärissä. Poika teki myös havainnon isänsä autosta.

Näkökulma: Tämä video sen kertoo – F1 mennyt pilalle vain kymmenessä vuodessa

Ennen oli kaikki paremmin. Noh, tavallaan, ja ainakin tämän jutun perusteella. Moni fani jakoi saman fiiliksen, siksi juttu kai oli niin suosittu.

Aivopierujen aivopieru: Entinen F1-kuski pimahti – jatkuvaa sekoilua virtuaalikisoissa, asetettiin kilpailukieltoon

Scott Speed sekoilu ansaitsee tulla huomioiduksi. Ties vaikka joku lukijamme joutui miehen uhriksi virtuaaliradoilla?


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.