Williamsin nuori F1-lupaus Sergei Sirotkin vähätteli väitteitä siitä, että tallin kehitys- ja reservikuljettaja Robert Kubica haluaisi sabotoida nuorukaisen uraa.

Formulakonkari Jacques Villeneuve heitti aiemmin ilmoille huhun, jonka mukaan Kubica saattaisi pyrkiä häiritsemään tietoisesti venäläislupauksen uraa edistäkseen omia asemiaan Wiliamsin tallin sisällä.

Villeneuve uskoo puolalaiskuljettajan haluavan niin kovasti kisakuljettajaksi, että olisi valmis jopa likaisiin keinoihin kampittaakseen tallin sisäisiä kilpailijoitaan.

Sirotkin kuitenkin tyrmäsi väitteet täytenä hölynpölynä. Hänen mukaansa miesten välit ovat hyvät, eikä Williamsin yhteishengessä ole mitään rakoilun merkkejä.

Venäläinen kuitenkin myöntää, ettei tallin välisen kilpailun kiristyminen olisi täysin mahdoton tilanne.

– Hänen unelmansa on kisata autolla, eikä ajaa testikuskina. Siksi en aliarvioi tätä pointtia. Teknisesti se on mahdollista. Tunnen kuitenkin Robertin, ja hän on hyvä jätkä. Ihmisenä hän ei tekisi sellaista, Sirotkin vakuutteli Sport FM:lle.

Sirotkin muistutti myös siitä, ettei Kubica hyötyisi tallin auton sabotoimisesta omat tarkoitusperät mielessään juuri millään tavalla.

– Hänen työssään hänen täytyy kehittää autoa, eikä vain parannella sitä itseään varten. Siinä mielessä se [sabotointi] olisi fyysisesti miltei mahdotonta. Talli ajattelee aina kymmenen kertaa, miksi auto tarvitsisi minkäkin päivityksen ja muutoksen, venäläinen kertoi.

Lähde: Sport FM