Australialaiskuljettaja Daniel Ricciardo uskoo Red Bull -tallin olevan valmis haastamaan F1-sarjan kärkitallit Ferrarin ja Mercedeksen maaliskuussa alkavalla F1-kaudella.

Kauden 2018 F1-autoilla ei ole ajettu vielä metriäkään, mutta aussikuskin mielestä itävaltalaistallissa huokuu menestyksen henki.

– Intensiteetti on hyvä. Kukaan ei mene asioiden edelle, vaan tiedämme että paljon työtä on vielä edessä. Kaikki tietävät, että meillä on haluja hyökätä toden teolla tänä vuonna, Ricciardo sanoi Red Bullin ennakkovideolla.

Ricciardo otti kaudella 2017 yhden osakilpailuvoiton ja tallikaveri Max Verstappen nousi palkintopallin korkeimmalle korokkeelle kaksi kertaa. MM-sarjassa Ricciardo oli viides ja Verstappen kuudes. Kaudella 2018 Ricciardo uskoo Red Bullin pystyvän lyömään Mercedekset ja Ferrarit useammin.

– Säännöissä ei tapahtunut isoja muutoksia. Paransimme autoa paljon viime kauden aikana, ja periaatteessa meidän pitäisi pystyä jatkamaan siitä. Meidän pitäisi pystyä taistelemaan voitosta useammin. Aika näyttää, mutta olen luottavainen, Ricciardo sanoi.

Katso lisää Ricciardon ajatuksia kaudesta 2018 alta: