© Kuva: Getty Images

Daniel Ricciardon odotukset Spasta: ”Ranskiksia ja vohveleita”

Red Bullin Daniel Ricciardo vietti kesälomansa Kaliforniassa ja palaa kilparadoille innosta puhkuen.

Ennen taukoa Ricciardo oli kakkonen Saksassa, joten syytä optimismiin on, kun edessä on Belgian GP.

– Spa on mahtava ja siisti rata ajaa kilpaa. Jo radan historia on hieno, lisäksi se on tosi nopea ja polveileva. Voitin siellä kaksi vuotta sitten, joten odotan todella innolla paluuta Spahan, Ricciardo sanoo.

– Yksi radan hauskoista piirteistä on sen laajuus. Toisella puolella saattaa sataa ja toisella paistaa aurinko.

Ricciardo otti kantaa myös paikalliseen ruokakulttuuriin.

– Belgiassa on pahuksen hyviä ranskalaisia ja vohveleita. Sieltä siirrymme saman tien Italiaan, missä on taas maailman parhaat pizzat. Belgiassakin fanit ovat aitoja hienoja F1-faneja, mutta Italiassahan he ovat suorastaan hulluja kaikessa intohimoisuudessaan. Molemmat radat ovat nopeita ja niissä on hyviä ohituspaikkoja, tykkään molemmista erittäin paljon.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!