© Kuva: Getty Images

Räikköselle ja Bottakselle helppo nakki Espanjan GP:hen – muilla sen sijaan riittää seliteltävää

FIA on julkaissut Espanjan GP-viikonlopun lehdistötilaisuuksien osallistujat. Tällä kertaa sarjan suomalaiskuskit onnistuivat pysymään nakkisuojassa, ja torstaina lehdistön piinapenkkiin kävelytetään McLarenin Fernando Alonso, Mercedeksen Lewis Hamilton, Renaultin Kevin Magnussen, Toro Rosson Daniil Kvjat ja Carlos Sainz Jr. sekä Red Bullin Max Verstappen.

Kuskiosastolla voidaan odottaa tiukkoja kysymyksiä ainakin Toro Rosso- ja Red Bull -leireihin: viime viikon kohahduttavimpiin F1-uutisiin kun lukeutui Red Bullin päätös alentaa Kvjat junioritiimiinsä Toro Rossolle ja nostaa Verstappen ykköstalliin.

Samasta aihepiiristä päässee perjantaina kertoilemaan myös Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner. Tiukkoja kysymyksiä lienee luvassa myös Ferrarin Maurizio Arrivabenelle, jota on tällä viikolla huhuttu syrjään tallipäällikön tehtävistään tämän kauden päätteeksi.

Muut tallien edustajat perjantain lehdistötilaisuudessa ovat Renaultin Cyril Abiteboul, Robert Fernley Force Indialta, Hondan Yusuke Hasegawa sekä Mercedeksen Toto Wolff.

» Pistetilanne, tuoreimmat uutiset, kisakalenteri…  tutustu F1-erikoissivuumme!