Sebastian Vettel ajoi Belgian Span osakilpailussa ylivoimaiseen voittoon. Red Bullin saksalaisässä kontrolloi osakilpailua lähdöstä maaliin ja saapui ruutulipulle ennen Ferrarin Fernando Alonsoa, joka nousi hienosti palkinnoille yhdeksännestä lähtöruudusta.

Mercedes-kuskit miehittivät seuraavat sijat Lewis Hamiltonin johdolla. Mark Webber oli viides, Jenson Button kuudes ja Felipe Massa seitsemäs. Keskeyttämään jarruvian takia joutuneen Kimi Räikkösen tallikaveri Romain Grosjean oli kahdeksas annen Adrian Sutilia ja Daniel Ricciardoa. Räikköselle keskeytys oli ensimmäinen yli neljään vuoteen.

Lauantaina säväyttänyt Paul di Resta joutui keskeyttämään Pastor Maldonadon ajettua skottikuskin kylkeen kilpailun puolivälin jälkeen. Maldonado sai tempustaan 10 sekunnin stop and go -rangaistuksen.

Vettelin johto MM-sarjassa on vakuuttava. Hänellä on kasassa 197 pistettä, Alonso on toisena 148 pisteellä. Alonson lisäksi myös Hamilton ohitti Räikkösen ja nousi 139 pisteeseen. Neljänneksi tippuneella suomalaistähdellä on 133 pistettä.