Järvelässä on lauantaina suistunut henkilöauto kovalla nopeudella ulos tieltä aamuyöllä hieman ennen neljää, kertoo Päijät-Hämeen poliisilaitos.

Auto ajoi Hähkäniementietä kohti Järvelän keskustaa ja suistui kulkusuunnassaan oikealle ulos tieltä. Auto törmäsi oikea kylki edellä valaisinpylvääseen.

Autossa oli kuljettajan lisäksi nuori mies ja nuori nainen matkustajina. Etupenkillä matkustajana ollut mies menehtyi törmäyksessä. Auton kuljettaja ja naismatkustaja vietiin hoidettaviksi Päijät-Hämeen keskussairaalaan. Auto romuttui käyttökelvottomaksi törmäyksessä.

Autoa kuljettanut nuori mies puhalsi seulonta-alkometriin 2,5 promillen lukemat. Tapausta tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, törkeänä rattijuopumuksena ja kuolemantuottamuksena.

Poliisi ja liikenneonnettomuuksien tutkijalautakunta jatkavat onnettomuuden tutkintaa tänään lauantaina.