Pirellin rengastestaajana toimiva Jaime Alguesuari purkaa harmitustaan siitä, että ei pystynyt palaamaan F1-sarjaan. Mies menetti Toro Rosson paikkansa kauden 2011 jälkeen eikä ole saanut kilpa-ajajan paikkaa sen koommin. Miehen mukaan tallipaikkojen jaolla on nykyään enää yksi peruste.

Mies on ollut huhuissa viimeiselle vapaalle F1-ajajan paikalle Force India -tallissa, mutta kommenttien perusteella paikka on menossa muualle. Saksalaiskuski Adrian Sutil on käynyt sovittamassa istuinta ensi viikon Barcelona-testiä silmällä pitäen, minkä tallikin vahvisti Autosportille.

– Minulle vakuutettiin pisteille normaalisti ajavasta tallista vuoden 2012 aikana, että saisin paikan ja uskoin sen. Luulin, että suulliset lupaukset mitä sain, takaisi paikan, mutta sitä ei tapahtunut, espanjalainen kertoi Supersport.com:lle.

– Sain selitykset, mitkä minun pitäisi hyväksyä, mutta en jaa niitä arvoja. Formula 1:stä on tullut huutokauppa.

Vasta 22-vuotias kuljettaja kuitenkin uskoo, että hän pääsee vielä takaisin kuninkuussarjaan.

– Vaikka Espanjan talous on modernin historian heikoimmalla kantilla eikä Banco Santander pois lukien, kukaan sijoita F1:seen. Tiedän kuinka vanha olen ja mitkä ovat näyttöni – uskon, että saan vielä voittavan F1-auton alleni.