Kimi Räikkönen kertoo ensi viikonlopun Brasilian GP:n isäntäradan, Interlagosin, olevan hänen suosikkejaan kalenterissa. Syyt tähän ovat ilmeiset.

– Siitä ei ole epäilystäkään: urani paras päivä oli Interlagosissa, voittaessani maailmanmestaruuden vuonna 2007, mikä tarkoittaa sitä, että minulla on erittäin lämpimiä muistoja tästä paikasta.

– Kaiken kaikkiaan rata on ollut hyvä minulle. Olen ajanut maaliin joka vuosi sitten kauden 2003 ja olen ollut palkinnoillla viisi kertaa.

Vuonna 2003 Brasiliassa nähtiin epätavallinen sattumus, jossa epäselvyyttää oli siitä, että kuka kisan oli voittanut. Kisa keskeytettiin ennenaikaisesti ja ongelman muodosti päätös siitä, että minkä kierroksen mukaisesti lopputulokset olisivat päätettävä. Kysymys oli ratkaiseva, sillä kisan lopussa johdossa nähtiin sekä Räikkönen että Giancarlo Fisichella.

– Itse asiassa vuonna 2003 he antoivat minulle voittajan palkinnon, mutta jälkeenpäin ilmeni, että olin vasta toisella sijalla, Räikkönen muisteli.

– Olen elänyt jotkin elämäni parhaista hetkistä tällä radalla, eikä sitä voi ottaa pois kukaan. Siksi se on yksi suosikkipaikoistani palata takaisin.