Caterhamin Heikki Kovalainen kertoo olevansa ”suhteellisen” tyytyväinen Brasilian GP:n aika-ajoissa ottamaansa 20:nteen lähtöruutuun.

Tallikaveri Vitali Petrov otti yhtä sijaa paremman starttiasetelman, mutta Kovalainen arvelee, että jopa Q2:een oli mahdollisuudet.

– Aika-ajojen alussa oli aika vaikeaa, sillä radalla oli seisovaa vettä parilla ensimmäisellä kierroksella ja vaikkakin pito parani, sitä oli silti vähemmän kuin lauantain harjoituksissa, Kovalainen kertoi.

– Lopussa ajat tulivat jatkuvasti nopeammiksi ja ehkä meillä oli mahdollisuus päästä toiseen osioon, mutta voimme olla suhteellisen tyytyväisiä siihen, miten aika-ajot sujuivat.

Aivan täydellistä kierrosta suomussalmelainen ei tällä kertaa saanut, hän myöntää.

– Viimeisellä kierroksellani tein pari pientä virhettä, mutta niiden lisäksi pääsin lähelle sitä pistettä, että olisin saanut autosta irti niin paljon kuin minulle oli mahdollista, joten nyt katsomme huomiseen.

– Kisa tulee olemaan todella tiukka; jos ennusteet ovat oikeassa, tulee olemaan varsin kireää, mutta me tiedämme mihin pystyämme ja odotamme sitä innokkaasti.