Vitali Petrov kertoo, että hänen lähtönsä Caterham-tallista ei ole vielä kirkossa kuulutettu. Tähän mennessä sponsorirahojen puute on ollut Viipurin raketin ongelmana ja korvaajaksi on huhuiltu ajoittaista perjantaikuljettajaa Giedo van der Gardea sekä Marussian nuorta Charles Piciä.

– He haluavat pitää minut täällä. Managerini sekä talli neuvottelevat yhä sopimuksesta ensi vuodelle, joten tilanne on auki, venäläinen sanoi Autosportille.

– Talli on varsin tyytyväinen minuun, mutta meidän on tehtävä joitain sopimuksia ja sitten katsotaan miten asiat sujuvat.

Autosport kertoo tietoihinsa viitaten, että Petrovin jatko riippuu yksinomaan suuremman rahoituksen löytämisestä.

Tällä kaudella 28-vuotias on ollut altavastaajana aika-ajoissa suhteessa tallikaveriinsa Heikki Kovalaiseen, mutta ajanut kisoissa varmasti.

– Näkee paljon kuljettajia – meksikolaisia tai espanjalaisia – joilla on yksi sponsori, joka voi päättää mihin talliin he menevät. Meillä ei ole niin suurta tukea, emmekä voi valita ja meidän on aina venytettävä neuvottelut takarajalle asti löytääksemme oikeat sponsorit, Petrov selittää.