Lewis Hamilton oli hämmentynyt vauhtinsa katoamisesta perjantain toisessa harjoitussessiossa. Kun McLaren-kuski oli vielä aamulla nopein, iltapäivällä edessä oli kahdeksas sija, lähes yhdeksän kymmenystä Sebastian Vettelin vauhdista jääneenä.

– Ensimmäinen sessio oli fantastinen, joten en oikein tiedä, mitä [jälkimmäisessä] tapahtui, Hamilton sanoi Sky Sportsille.

– Meidän täytyy analysoida ja minun on katsottava [mitä tapahtui]. Tuulen suunnat muuttuvat, mutta se ei vaikuttanut haittaavan muita ihmisiä, joten pitää yrittää selvittää mistä on kyse.

– Meillä on yhä aikaa. Meidän on oltava rauhallisella mielellä tänä iltana ja yrittää miettiä mihin suuntaan haluamme lähteä auton säädöissä. Jenson (Button) ei selvästikään ollut huonossa asemassa tänään, joten autossa ehdottomasti on vauhtia, meidän on vain hyödynnettävä se.