Ferrarin pääjohtaja Luca di Montezemolo odottaa F1-talliltaan matemaattisesti vaikeatajuista, yli sataprosenttista panosta kauden lopussa.

Kun sarjaa on jäljellä vielä kolme osakilpailua, Sebastian Vettel on venyttänyt etunsa 13 pisteen mittaiseksi suhteessa Fernando Alonsoon. Kolmatta kauttaan Maranellossa ajavan espanjalaisen taistelu on kuitenkin nostanut tallin motivaation uusiin sfääreihin, sanoo Ferrari-pomo.

– En usko, että tiimi ja kuljettajat ovat ikinä tunteneet itseään näin yhtenäisiksi. Jokainen haluaa antaa 120%, Montezemolo sanoi Gazzetta dello Sportin mukaan.

– Tiimi ja kuljettajat tulevat käärimään hihansa ja esittelevät tarpeelliset päivitykset viimeisiin kolmeen kisaan. Myös kuljettajien on annettava kaikkensa, nimittäin 120%, aivan kuten Alonso teki sunnuntaina ja hän on oikeassa puskiessaan insinöörejä.

– Me taistelemme mestaruudesta viimeiseen kilometriin ja olen erittäin optimistinen.