Intian GP tulee olemaan toinen perättäinen uusi tuttavuus Kimi Räikköselle. Ensi viikon kisa ajetaan radalla, joka tuli kisakalenteriin vasta viime kaudella.

– Odotan innokkaasti kilpailua siellä ja rata näyttää mielenkiintoiselta. Olen aina nauttinut uusissa maissa vierailemisesta ja Intia on upea paikka, Räikkönen kehui paikallisen DNA-uutistoimiston haastattelussa.

– Mitä tulee suorituskykyyn, emme tiedä miten auto suoriutuu ennen kuin pääsemme sinne, Lotus-kuski jatkoi.

Intiasta tuli viime kaudella jo peräti kahdeksas aasialainen GP-järjestäjä. F1-sarjan painopisteen siirtyminen pois Euroopasta ei ole huono asia, 33-arvelee.

– Täytyyhän se on olla tärkeää, koska menemme sinne (Aasiaan) niin paljon. On hyväksi lajille levitä uusille markkinoille ja uusia fanejakin tulee paljon, mikä on hyvä asia.

Ylipäätään kauden lopun viimeisiltä neljältä kisalta Räikkönen toivoo vielä yhtä tiukkaa taistelua kuin mestaruuskaudellaan 2007 – ja voittoa, mikäli mahdollista. Tähän mennessä hänet on nähty podiumilla jo kuuteen otteeseen.

– Palkintokorokkeet ovat mukavia, erityisesti ylimmäinen askelma. Jos voin voittaa mestaruuden ilman voittoa, olen tyytyväinen. Jos voitan kisan, tulen olemaan tyytyväinen. Olen vielä tyytyväisempi jos voin saavuttaa molemmat.