Caterhamin kuljettajilla Heikki Kovalaisella ja Vitali Petrovilla oli Singaporen GP-viikonlopun lauantain jälkeen toisistaan poikkeavat tunnelmat. Tavalliseen tapaan kaksikko aloittaa kisan ruuduista 19 ja 20, mutta eri järjestyksessä kuin yleensä.

– Rehellisesti sanottuna viikonloppu on ollut vaikea minulle ja tämänpäiväinen suoritus ei ollut yhtään parempi, Kovalainen sanoi tallin tiedotteessa.

– Olen ollut vaikeuksissa kunnollisen balanssin löytämisessä joka sessiossa ja se haittasi minua ehdottomasti tänään. Siitäkin huolimatta kisa on sellainen, jossa mitä vain voi tapahtua, joten toivon, että voimme saada paremman sunnuntain ja lähteä täältä myönteisissä merkeissä.

Sijaa korkeammalta aloittava tallikaveri Petrov puolestaan oli tyytyväinen. Kisavauhdissa viipurilainen on usein pystynyt Kovalaisen vauhtiin ja mahdollisuudet lyödä tallikaveri ovat huomenna hyvät.

– Olen todella iloinen aika-ajojen sujumisesta tänään. On isäni syntymäpäivä ja suoritukseni on lahja hänelle. Hän sanoi minulle tänä aamuna, että ”älä paina liian kovaa”, mutta minä menin rikkomaan autoni kolmansissa harjoituksissa!

– Jätkät tekivät fantastista työtä varikolla korjatakseen auton ja se oli itse asiassa valmis 15 minuuttia ennen aika-ajojen ensimmäistä osiota, joten suuret kiitokset heille niin hienosta panoksesta.