Caterhamin autoyhtiön hallituksen jäsen sekä pitkäaikainen F1-toimittaja Joe Saward arvelee, että tuoreet huhut Lewis Hamiltonin siirtymisestä Mercedekselle eivät välttämättä ole tuulesta temmattuja.

Eddie Jordan on lähellä Bernie Ecclestonea, eikä ole epätavallista, että EJ otetaan käyttöön juttujen alullepanijana. Jos siis EJ sanoo, että Lewis Hamilton on lähellä sopimusta Mercedeksen kanssa, häntä on syytä kuunnella, Saward kirjoittaa blogissaan.

– Mutta onko se totta? McLaren sanoo, että Lewisin manageritiimi sanoo, että se ei ole totta. Itse olen vähän epäileväinen, koska Bernie (Ecclestone) lipsautti pienen kommentin BBC:lle Spassa, että Michael Schumacher saattaisi lopettaa.

Saward lisää kuitenkin, että hän ei näe siirtoa kannattavana Hamiltonille, joka toimittajan mukaan ei tarvitse yhtään lisää ”epävakautta”. Mikäli Mercedes-siirto toteutuisi, Saward näkisi Paul di Restan mahdollisesti saavan Hamiltonin paikan McLaren-tallissa.