McLaren-kuskit Lewis Hamilton ja Jenson Button ovat kärsineet erilaisista haasteista kauden alun jälkeen. Hamiltonilla ongelmia on aiheuttanut pääosin talli, Buttonilla puolestaan on saattanut olla hieman parannettavaa myös omassa suorituksessaan. Molemmat kuljettajat kuitenkin lähtevät Kanadaan hakemaan menestystä.

– Tiedän, että tulokset, joita haluamme, tulevat meille pian. Teen kaikkeni puristaakseni jokaisen kymmenyksen irti autosta ja tiedän, että jätkät radan puolella sekä miehet ja naiset tehtaalla tekevät kaiken mahdollisen tuottaakseen minulle auton, joka on voittamisen arvoinen, Hamilton sanoi Mirrorin mukaan.

– Me olemme yhä täysin mukana mestaruuden metsästyksessä. Odotan innolla taistelua Montréalissa, joka on yksi vuoden suosikkikisoistani.

Buttonilla voitto alla viime vuodelta

Edellisen Kanadan osakilpailun voittaja Button puolestaan toivoo viime vuotta vahvempaa aika-ajotulosta. Kaudella 2011 lähtöruutu kisassa oli seitsemäs.

– Paluu Montréaliin on minulle tietenkin äärimmäisen hieno ja onnellinen hetki, Button sanoo.

– Tänä viikonloppuna tulee olemaan tärkeää hallita auto aika-ajoissa. Kahdessa edellisessä kisassa Q2 ei sujunut minulle myönteisissä merkeissä. Tämä vaaransi sunnuntain suoritukseni riippumatta siitä, että minkälainen vauhtini oli, eritoten pakan ollessa tällä hetkellä niin tasainen.

– Minun päämääräni on vahvempi aika-ajosuoritus ja sen hyödyntäminen kisassa, Button kertoo.