Ferrarin tallipäällikkö Stefano Domenicali on jälleen vihjaillut Sebastian Vettelin siirtymisestä Ferrarille Fernando Alonson tallikaveriksi.

– Minusta he ovat molemmat fiksuja kavereita ja voisivat hyvinkin elää rinnakkain, Domenicali sanoi tallin kotisivulla julkaistussa Saksan median haastattelussa kysyttäessä ”kahden kukon” mahdollisuuksista elää samassa ”kanalassa”.

Mitä tulee kenties F1-maailman arvokkaimman henkilön, suunnittelijalegenda Adrian Neweyn palveluksiin, italialainen vakuutti, että Ferrariltakin löytyy aivokapasiteettia.

– Newey on taatusti yksi parhaita insinöörejä formula ykkösissä, mutta […] tässä lajissa joukkuepeli on kaikkein tärkeintä. Meillä on Ferrarilla upea tiimi, joka koostuu ihmisistä, jotka kehittyvät yhdessä ja jotka pystyvät näyttämään mistä heidät on tehty, Domenicali pyöritteli.