McLarenin tekniikkapomo Paddy Lowe sanoo, että Lotuksen ongelmat etujousituksen kanssa kautta edeltävissä testeissä osoittavat, että enempää testausta ei tarvita.

– Ne kolme neljän päivän testiä (ennen kautta) ovat riittävästi, jotta saadaan tehtyä ne toimet, jotka tarvitsee tehdä, Lowe sanoi Autosportin haastattelussa Mugellon testin alla.

– Lotuksella oli ongelma alustansa kanssa toisen (kautta edeltävän) testin alussa, ja silti heillä oli aikaa reagoida siihen. Se osoittaa, että aikaa on tarpeeksi saada auto ulos tehtaalta, tehdä kaikki kotiläksyt, reagoida jopa vakaviin ongelmiin ja silti olla hyvässä iskussa Australiassa.

McLaren aikoo kuitenkin ottaa Mugellon testit täydellä vakavuudelle, Lowe lupaa.

– Positiivinen asia tässä on se, että me tulemme toteamaan, että 12 päivää on tarpeeksi ennen kauden alkua ja voimme poistaa kauden aikaiset testit sijoittamatta niitä helmikuulle. Koska Mugellon testi nyt joka tapauksessa on olemassa, käytämme sen mahdollisimman tehokkaasti.