Michael Schumacher kykenee yhä voittamaan osakilpailuita. Näin uskoo 43-vuotias itse.

– Tapa, jolla ajan tätä autoa on hyvin saman kaltainen kuin se, miten olen ajanut koko elämäni. Jos katsoo ajamistani nyt ja kymmenen vuotta sitten, moni asia ei ole muuttunut. Jos taas katsoo vuosia 2010 ja 2011, käteni liikkuivat vimmatusti. Sellainen ei ollut minun tapani ajaa, Schumacher sanoi O Estado d. S.Paulolle.

Schumacher kertoo, että hänellä on sellainen tunne, että voitto on nyt lähellä.

– Tunne tulee olemaan samanlainen kuin silloinen kun olin palkintokorokkeella ensi kerran Benettonilla ja Ferrarilla. Kun aloitin tekemään työtä näissä talleissa, olimme kaukana siitä tilanteesta, että olisimme voineet edes ajatella palkintokoroketta. Mutta vuosien kovan työn jälkeen, kuten nyt Mercedeksellä, me saavutimme sellaisen kyvyn taistella.

– Suurimmalla osalla ihmisistä ei ole aavistustakaan miten monen asian on muututtava, kuinka paljon työtä ja sitoutumista se vaatii. 43 vuoden isässä käyn tätä taas läpi, mutta se on sitä mitä rakastan.