Bahrainin osakilpailun järjestäjät julkistivat tiistaina tiedotteen, jossa se lainasi Lotus-tallin henkilöstön myönteisiä puheita osakilpailusta. Lainaukset olivat luottamuksellisesta dokumentista, Lotus kertoo vastineessaan ja kiistää ottavansa kantaa kisan järjestämiseen.

– Aiemmin tänään (tiistai) Bahrain International Circuit julkisti lehdistötiedotteen, johon oli liitetty talliltamme lainauksia, jotka tukevat Bahrainin osakilpailua. Nämä lainaukset olivat osa sisäistä ja luottamuksellista dokumenttia, joka oli lähetetty luottamuksellisesti kaikille tallipäälliköille viime viikolla, Lotuksen lausunnossa sanotaan.

– Lotus F1 -talli on yksi 12:sta kilpailijasta Formula 1 -sarjassa emmekä ikinä pyrkisi asettumaan FIA:n paikalle, joka on ainoa osapuoli, joka voi päättää siitä, että tuleeko GP järjestää vai ei, talli toteaa.