Heikki Kovalainen oli vaisusta viikonlopusta huolimatta tavanomaisen optimistinen. 23:nneksi jäänyt Caterham-kuski uskoo, että Bahrainissa menee paremmin.

– Sain hyvän startin ja nousin 16:nneksi linjan ulkopuolelta. Ensimmäisellä stintillä ajo sujui hyvin pehmeällä sarjalla, Kovalainen kertoi sarjan kotisivulla.

– Teimme varikkopysähdyksen kierroksella 13 ja vaihdoimme keskikovat, jotka kestivät hyvin kierrokselle 30 asti. Kun teimme toisen varikkostopin, tunsin saman tien ongelman oikeassa takarenkaassa, joten meidän piti pysähtyä heti uudestaan, mikä lopetti käytännössä kisani.

– Tämä ei ollut vahvin viikonloppumme, mutta voimme odottaa pääsevämme heti takaisin jaloillemme, kun seuraava kisa on jo ensi viikolla. Bahrainissa kokoamme taas itsemme ja yritämme saada vahvemman viikonlopun.