Maailman arvostetuimpiin moottoriurheilun erikoisjulkaisuihin kuuluva Motor Sport Magazine vihjaa, että ainoa syy miksi Valtteri Bottas ei ole Williamsin kisakuljettaja on raha. Lehti näkee Bottaksen huippulahjakkuutena.

– Williams tarvitsi rahaa selvitäkseen kuilun partaalta – sellaista elämä on nykyisin ja Sir Frank Williams ei ole koskaan kaihtanut pragmaattisia päätöksiä pelastaakseen tallinsa, lehti kirjoittaa.

– Yhtiön haaste on nyt päästä sellaiseen asemaan, jossa se voi ottaa laskelmoidun riskin ja laittaa Bottas kisakuskiksi. Kyse ei ole Pastor Maldonadon tai Bruno Sennan vähättelystä – molemmat ansaitsevat paikkansa – vaan sen yleisen käsityksen huomioimisesta, että Bottaksen potentiaali kilpa-ajajana on valtava.

– On vielä liian aikaista puhua seuraavasta ”lentävästä suomalaisesta”, mutta hän totisesti on perjantaiajaja, jota on syytä pitää silmällä tänä vuonna.

Lehti toivoo, että Williams antaa kisapaikan nopeasti, sillä muuten nastolalainen saattaa pian olla toisessa tallissa.

– Olisi todellinen sääli jos Valtteri Bottas livahtaisi Williamsilta jonkun toisen tallin sopimus taskussaan. Todella nopea ja kunnianhimoinen kuljettaja kyllästyy perjantaiajoihin. Sellainen kuljettaja haluaa ajaa takaa Ferrareita ja McLareneita sunnuntaisin, lehti lopettaa.