Lewis Hamilton sijoittui Australiassa paitsi tallikaverinsa Jenson Buttonin, myös Red Bullin Sebastian Vettelin taakse. Kisan jälkeen hän oli ilmeisen pettynyt ja näytteli kameroille hapanta naamaa.

Ennen tulevan viikonlopun osakilpailua Hamilton selittikin käyttäytymistään.

– Olen työskennellyt hirvittävän kovaa talven yli, kovempaa kuin koskaan ja kisa ei mennyt niin kuin olisin toivonut. Minusta on asianmukaista olla pettynyt, eikä minun tarvitse mielestäni peitellä sitä, Hamilton sanoi Autosportin mukaan.

– Se oli viikonloppu, jolloin aloitin paalulta ja kaksi tai kolme asiaa, jotka eivät olleet itsestäni kiinni, menivät pieleen kisassa. Minusta suoriuduin suhteellisen hyvin ja olisin toivonut, että autoni olisi ollut hieman eri asemassa säädöissä ja kisassa. Tänä viikonloppuna ongelmaa ei kuitenkaan pitäisi olla.

– Minulla oli liian paljon yliohjautuvuutta ja auto voi ehdottomasti olla parempi kisassa – ja niin se tuleekin olemaankin tänä viikonloppuna.