Kaksinkertainen F1-mestari Emerson Fittipaldi uskoo, että Lotus on jälleen vakava kilpailija Kimi Räikkösen ansiosta. Brassi voitti vuonna 1972 ensimmäisen mestaruutensa silloisella Lotuksella.

– Olen yllättynyt siitä, että Kimi palasi välittömästi vanhalle tasolleen tänä vuonna. Michael Schumacher on myös hyvässä iskussa, mutta se vei häneltä kaksi vuotta, kun taas Kimi oli entisellä tasollaan ensimmäisestä testistä lähtien, Fittipaldi sanoo Motorsport-Totalille.

– Kaikista talleista Lotus on kehittynyt kaikkein eniten (viime vuodesta). Olen todella ylpeä juhliessani ensimmäisen F1-mestaruuteni 40-vuotisjuhlaa tallin kanssa ja iloinen, että se on vakava kilpailija jälleen. Tunnen monia ihmisiä tallissa erittäin hyvin ja olen vakuuttunut, että he voivat saavuttaa suuria asioita.

– Kimin tason ja Romain Grosjeanin vauhdin ansiosta tuloksia tulee kyllä.