Kimi Räikkösen mielestä spekulointi uusien autojen ja uusien sääntöjen aiheuttamisista muutoksista tiimien voimasuhteissa ensi kaudella on täysin hyödytöntä.

Etenkin aerodynamiikka nousee ensi kaudella isoon rooliin, kun vauhdit kasvavat huomattavasti. Monet uskovat, että kortit sekoitetaan uudestaan, mutta Räikkösen mielestä ennakkospekulointi on turhaa.

– Muutoksia tulee todella paljon, mutta tiedämme tilanteen vasta, kun pääsemme uusiin autoihin ja radalle. Ei ole mitään järkeä spekuloida voimasuhteilla, kun emme tiedä niistä mitään. Itse toivon vain, että olisimme siellä missä haluamme ja missä meidän pitää olla, Räikkönen sanoo F1 Todayn mukaan.

Ferrarin kausi 2016 oli valtava pettymys, joten isoa parannusta odotellaan.

– Kausi oli kaikkea muuta, mitä odotimme. Mutta tällaista kilpa-autoilu on. Emme pystyneet lähellekään siihen, mitä Ferrari haluaa. Meillä oli hyviä kilpailuja, mutta oli myös todella huonoja. Kyse oli pienistä yksityiskohdista, mutta niin se tässä lajissa aina menee.

Räikkösen edellinen voitto on kaudelta 2013, joten hän odottaa kiivaasti paluuta huipulle.

– Olemme mielestäni ihan positiivisessa tilanteessa nyt. Kaikki ovat motivoituneita ja me olemme yhtenäinen tiimi, vaikka aina ei ole mennyt odotusten mukaan. Minulla on vahva tunne siitä, että olemme menossa kohti paljon parempaa. Ja totta kai parempi menestys olisi meille kaikille mukavampaa, Räikkönen sanoi.