Entinen F1-kuljettaja, nykyinen kommentaattori David Coulthard on huolissaan Mercedes-kuski Nico Rosbergin pärjäämisestä.

Rosberg on jäänyt kauden kahdessa osakilpailuissa molemmissa tallikaverinsa Lewis Hamiltonin varjoon. Hän uskookin The Telegraphille pitämässään kolumnissa, ettei kaikki ole aivan kunnossa toisessa Mersu-leirissä.

– Ilmassa on huolestuttavia merkkejä ja ristiriitaisia viestejä. Ensiksi hän haluaa tietoa, ja sitten ei. Me pidämme Nicoa insinöörinä ratin takana, mutta tällä hetkellä hän on tekemässä hallaa tälle PR-tyylilleen, Coulthard lataa.

Coulthard viittaa tällä kommentilla Rosbergin tällä kaudella käymiin tiimiradiokeskusteluihin, joissa hän on halunnut tallin kertovan hänelle tietoa, mitä se ei saa välittää. Tämä on toistunut jo nyt useasti.

Lisäksi Coulthard antaa Rosbergille sapiskaa saksalaisen suhtautumisesta brittimediaan.

– Australiassa Rosberg ilmaisi halunsa olla enemmän tekemisissä englantilaisen lehdistön kanssa, mutta kun yritin Malesiassa haastatella häntä, hän kieltäytyi, koska hän antoi haastattelua Saksan lehdistölle, Coulthard valitteli.