Kimi Räikkönen pudonnut kuiluun Autosportin arvioissa, jälleen tukkapöllyä – kuten sai todella moni muukin

© Kuva: Getty Images
Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS

Autosport oli harvinaisen tiukka Japanin GP:n arvosanoissaan. Kehuttavia suorituksia ei juurikaan löytynyt. Kimi Räikkönen oli yksi kritisoiduista.

McLarenin Carlos Sainz sai ansaitun kympin viidennestä sijastaan, minkä lisäksi Williamsin George Russell nautti kotimaansa median suitsutuksesta kiitettävän yhdeksikön arvoisesti, vaikka aika-ajoissa ja kilpailussa mies oli vasta 18:s.

Lue täältä meidän arviomme: SuomiF1 arvioi Japanin GP:n topit ja flopit: Bottas herra ja hidalgo, tuomareille täystyrmäys

Kisan voittaja Valtteri Bottas kuittasi viikonlopustaan kahdeksikon. Suomalainen oli tuloslistan kärkinimi harjoituksissa ja kilpailussa, mutta aika-ajoissa sijoitus oli kolmas.

– Ajoi pääsääntöisesti hyvin, mutta päästi Lewis Hamiltonin liian lähelle kilpailussa, yhteenveto kilpailusta kuului Autosportin arviossa.

LUE MYÖS: Valtteri Bottakselta mielenkiintoinen paljastus C Moren haastattelussa – ajoi Lewis Hamiltonin vanhalla autolla, selittyikö vauhti tällä?

Hamilton ja Sebastian Vettel, podiumin muut jäsenet, saivat arvosanoikseen seiskat. Muista kärkitallin kuljettajista Charles Leclerc sai vitosen, Max Verstappen kuutosen ja Alexander Albon seiskan.

Kimi Räikkönen sai arvosanan viisi, mikä jatkaa valitettavaa viime kisojen linjaa. Mahtavan kauden avauspuoliskon jälkeen Räikkönen on nyt jäänyt pisteittä radoilla ja saanut kurinpalautusta Autosportilta.

Neljän viimeisen kisaviikonlopun keskiarvo on surullinen 4,5.

– Vain viimeiset 15 kierrosta olivat kelvollisia, muuta kerrottavaa tästä ei ole, lehti kuittaa rengasongelmista kärsineen suomalaisen viikonlopun.

”P*ska”- Kimi Räikköseltä suora arvio C Morelle vaikeuksistaan Japanissa

Myös Räikkösen tallikaveri Antonio Giovinazzi sai arvosanan viisi.

Robert Kubicaa kohtaan lehti oli armoton. Aika-ajoissa kolaroinut ja medialle tilanteestaan avautunut puolalainen sai arvosanakseen vaivaisen kolmosen.

Katso MM-pistetaulukko Japanin GP:n jälkeen!

Tänään kuumia live-matseja!

Bundesliigan alun kunniaksi Viaplaylla on HUIPPUTARJOUS. Katso kaikki Bundesliigan matsit sekä Joel Pohjanpalon 2. Bundesliigan pelit alle kympillä kuussa! Ei sitoutumispakkoa. Viaplay nyt 9,99€/kk (norm. 29,99€).
NAPPAA TARJOUS