Jari Huttusen unelma alle 27-vuotiaiden rallin Euroopan mestaruudesta koki suuren kolauksen, kun luokkajohtajan paikka vaihtui taisteluun maaliinpääsemisestä ilman miehen oma syytä.

Latvian EM-ralli oli sujunut luokan puolesta täydellisesti suomalaiskuljettajan komennossa, ja jo Suomen MM-rallissa ihastuttanut Huttunen näytti olevan matkalla titteliin ja rahallisesti tuettuun palkintoon ensi kauden EM-sarjaan.

Sitten epäonni iski, ja Huttunen kärsi samanaikaisesti peräti kaksi rengasrikkoa. Miehen kannalta karmaisevaa on, että matkassa on vaik yksi vararengas, joten aikatappiota on luvassa myös seuraavilla pikataipaleilla.

– Valtava takaisku mestaruustaisteluun. Kaksi rengasrikkoa ja vain yksi vararengas mukana. Auto ei osunut mihinkään, Huttunen twiittasi.

Jari Huttunen

@HuttunenRacing
Valtava takaisku mestaruustaisteluun. Kaksi rengasrikkoa ja vain yksi vararengas mukana. Auto ei osunut mihinkään. #FIAERC #rallyliepaja

European Rally Championship

@FIAERC
Heartbreaking pictures of @HuttunenRacing... double puncture and only one spare. He will try to carry on anyway. #FIAERC #RallyLiepaja 🇱🇻