Romain Grosjean kertoo Italian GP-viikonlopun olleen hänelle opettavainen. Kilpailukiellon kärsinyt Lotus-kuljettaja kertoo varikkomuurilla istumisen paitsi antavan uudenlaisen näkökulman auton ymmärtämiseen, myös tallikaverin työskentelystä saa toisenlaisen kuvan.

– Minä voin yhä oppia paljon Kimiltäkin. Hänellä on valtava määrä kokemusta. Tallikaverina hän on sekä haastava että fantastinen, Grosjean listaa tallin kotisivulla.

– Hän on haastava siksi, koska hän on niin nopea ja hänellä on kykyjä, jotka minun on yhä kehitettävä, ja fantastinen, koska hän on hieno esimerkki seurattavaksi siitä, miten voi keskittää niin nopeasti ajatuksensa työntekoon kisaviikonlopun aikana.

Kehuista ja lähes puolta pienemmästä pistepotista huolimatta ranskalainen ei ole vielä valmis lupaamaan Räikköselle ykköskuljettajan roolia tallissa loppukaudella.

– En sanoisi, että loppukauden olen ainoastaan auttavassa roolissa; jos minulla on mahdollisuus podiumiin tai jopa voittoon, otan sen.

– Tietenkin haluan tallin saavan mahdollisimman hyviä tuloksia ja jos katsoaan eroa pisteissä minun ja Kimin välillä, olisi typerää miettiä vain omia tuloksia. Toivotaan, että voimme saada fantastisen lopun kaudella itselleni, Kimille ja tallille.