Alpinen F1-kuljettaja Pierre Gasly kävi kuumana Kiinan GP:n vapaiden harjoitusten päätteeksi.

Ranskalaiskuski lähti jo valmiiksi Kiinaan altavastaajana tallikaveriinsa Esteban Oconiin nähden, kun Alpine sai raavittua kasaan vain yhden päivityspaketin. Ocon harjoitteli seitsemänneksi nopeiten, siinä missä Gasly jäi koko listan hännille.

Gaslyn autossa oli jonkin sortin ERS-ongelmaa koko harjoitusten ajan, joka turhautti ranskalaiskuskin täysin.

– Kaverit, tämä ei ole hyväksyttävää. En oppinut mitään, en yhtään mitään!, raivosi Gasly tallilleen radiossa.

Perjantai-aamun harjoitus oli kuskeille normaalia tärkeämpi, sillä muita harjoituksia ei enää Kiinassa tänä viikonloppuna ajeta. Sprinttiviikonlopusta johtuen seuraavaksi on jo tosi kyseessä sprinttikilpailun aika-ajojen muodossa.

LUE MYÖS: Muistitko tämän? F1-sarja palaa Kiinaan uuden sprinttiformaatin saattelemana

LUE LISÄÄ