Ferrari-kuljettaja Charles Leclerc joutui ensimmäistä kertaa lehdistön paineen alle liittyen Lewis Hamiltonin sopimukseen italialaistallin kanssa.

Hamiltonista tulee tulevan kauden jälkeen monacolaisen tallikaveri Maranellossa ja Leclerc joutuikin väistelemään kiperiä kysymyksiä Ferrarin uuden auton julkistustilaisuudessa tiistaina. Leclerc painotti olleensa koko ajan tilanteen tasalla ja tietoinen Hamiltonin mahdollisesta liittymisestä talliin.

– Tällaiset sopimukset eivät tietenkään synny yhdessä yössä ja se ottaa aikansa. Olin tietoinen niistä keskusteluista ennen oman sopimukseni allekirjoittamista, joten se ei tullut senkään jälkeen yllätyksenä, kertoi Leclerc.

Leclerc ajaa vielä 2024 Carlos Sainzin tallikaverina ja monacolainen välttelikin puhumasta sen enempää Hamiltonista.

– En halua kommentoida sitä sen enempää ja suurimmaksi osaksi kunnioituksestani Carlokseen. Meillä on ollut mahtavia vuosia yhdessä ja yksi on vielä jäljellä. Teemme kaikkemme päättääksemme sen parhaalla mahdollisella tavalla, veisteli Leclerc.

LUE LISÄÄ