Uusien F1-autojen paljastaminen maailmalle jatkui keskiviikkona, kun Mercedes esitteli tulevan kauden haastajansa sosiaalisessa mediassa.

Kauden 2024 auto kulkee tyyppinimellä W15 ja kuljettajina toimivat Lewis Hamilton sekä George Russell, joista ensimmäisenä mainittu ajaa tallissa viimeisen kautensa. Russell puolestaan kaasuttelee uransa kolmannen kauden saksalaisvalmistajan leivissä.

Värityksen osalta Mercedeksellä nähdään pieni muutos, kun kokonaan mustaa autoa koristaa keulassa hopeanuolivuosilta tuttu harmaa väri. Mercedes liittyy McLarenin seuraksi Silverstonen radalle ottamaan muutamat sääntöjen sallimat koekilometrit ennen ensi viikon talvitestejä Bahrainissa. Kuvat uudesta kilpurista alla.

Jos julkaisu ei näy laitteellasi, näet sen tästä.

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

@MercedesAMGF1
Introducing the Mercedes-AMG F1 W15 E PERFORMANCE 🤍🖤

LUE LISÄÄ