Perinteikäs brittitalli McLaren paljasti keskiviikkoaamuna tulevan kauden kilpurinsa, kun MCL38 esiteltiin maailmalle.

Talli esitteli jo noin kuukausi sitten tulevan kauden värityksensä, mutta nyt nähtiin varsinainen kilpurikin. Väritykseltään MCL38 on jälleen tutun oranssi, vaikka tässäkin tapauksessa autoa ”koristaa” myös runsaasti paljas hiilikuitu.

McLaren oli pahasti hukassa viime kauden alussa, mutta nousi lopulta kauden edetessä välillä jopa Red Bullin suurimmaksi haastajaksi. Brittitalli kiri lopulta valmistajien pisteissä neljänneksi ja tulevalla kaudella tavoitteet ovat entistäkin korkeammalla.

Tiimin rakenteessa on nähty myös muutoksia, sillä McLaren värväsi tälle vuodelle entisen Red Bull -insinöörin Rob Marshallin sekä Ferrarin entisen aerodynamiikkaspesialistin David Sanchezin. McLaren esitteli kilpuriaan somekanavillaan, jonka jälkeen MCL38 rullaa sääntöjen sallimat ensikilometrinsä Silverstonen radalla.

McLarenin kuljettajina jatkavat edelleen brittiläinen Lando Norris sekä aussikuski Oscar Piastri. Kuvat uudesta autosta alla.

Jos julkaisu ei näy laitteellasi, näet sen painamalla tästä.

LUE LISÄÄ