F1-legenda Sebastian Vettel jätti F1-sarjan viime kauden päätteeksi. Saksalaiskuski onkin nyt puhunut avoimesti F1-sarjasta ja sen ongelmakohdista.

Tällä kertaa tulilinjalle joutui F1-sarjan uusin talli Haas. Jenkkitalli on kuulunut kuninkuusluokan pohjasakkaan jo vuosia, mutta viime vuonna parannusta oli huomattavissa. Erityisesti alkukaudella talli onnistui nappaamaan pisteitä ja varmistamaan MM-sarjan kahdeksannen sijan.

Vettel ei ole kuitenkaan tyytyväinen tallin ilmapiiristä. Miehen suojatti Mick Schumacer sai lähtöpassit kauden päätteeksi, mistä Vettel ei luonnollisesti ole tyytyväinen. Nelinkertaisen maailmanmestarin mukaan ympäristö ei ollut sopiva nuorelle lupaukselle.

– Olen tuntenut Mickin jo vuosia. On todella sääli, että hänen uransa tyssäsi näin, Vettel aloitti PlanetF1-sivuston mukaan.

– Hän saattaa olla sellainen persoona, joka tarvitsee vielä hieman opetusta ja paremman ympäristön. Minusta se ilmapiiri, missä hän oli ei ollut paras mahdollinen. Toivottavasti hän palaa vielä ja saa paremman tallin itselleen.

Schumacher viettää ensi kauden Mercedeksellä testikuljettajana.